Rooney: Mourinho je šel na živce tudi kuharicam!

Premier Liga 23. Dec 201822:16 > 22:21
Michael Steele, Getty Images

Nekdanji napadalec moštva Manchester United Wayne Rooney pravi, da je klub iz Old Trafforda popolnoma drugačen od odhoda portugalskega stratega Joseja Mourinha.

Getty images/ Michael Steele

Ole Gunnar Solskjaer je odlično začel svojo trenersko pot pri Unitedu, saj je na svoji prvi tekmi na klopi rdečih vragov vpisal prepričljivo zmago proti Cardiffu s 5:1. Po tekmi je Norvežan razkril, da mu je bil v veliko pomoč pri opravljanju dela tudi Wayne Rooney, najboljši strelec kluba in angleške reprezentance vseh časov. Rooney naj bi norveškemu strategu podelil par nasvetov, zaradi katerih je United v Walesu tako suvereno slavil. 

“Prepričan sem, da Ed Woodward ni želel, da Mourinho ostane. Ne samo on, kuharice, varnostniki in vsi ostali zaposleni v klubu so komaj čakali, da Portugalec odide, saj je bila atmosfera zares turobna,” je dejal Rooney za otoške medije. 

“Če bi klub bil uspešen in ustvarjal rezultate, potem bi moralo biti vse pod nadzorom in vsi bi morali biti srečni, Situacija je bila slaba, a zdaj je prišel Ole, ki je fantastična oseba in verjamem, da lahko popravi stanje. Na obrazih igralcec se zopet vidijo nasmeški in to je zagotovo dober znak,” je dejal Rooney, ki trenutno nosi dresu DC Uniteda v ligi MLS.