Matić: Pogba mora ugotoviti, da je pomemben!

Premier Liga 28. Dec 201811:15 > 11:17
Gareth Copley Getty Images Sport

Vezist Manchester Uniteda Nemanja Matić je potrdil, da je moštvo iz Old Trafforda z novim trenerjem spremenilo pristop, kar se je poznalo tudi na zadnjih dveh tekmah, ki so ju rdeči vragi prepričljivo dobili.

Manchester United je po odhodu Joseja Mourinha in prihoda Oleja Gunnarja Solskjaerja uspel prepričljivo slaviti proti Cardiffu s 5:1 in Huddersfieldu s 3:1.

“Težko je odgovoriti na to, kaj se je spremenilo z odhodom Mourinha. Zagotovo je naš pristop drugačen. Ta ekipa je že prej imela potrebno kvaliteto,” je dejal vezist Uniteda Nemanja Matić.

“Na vsaki tekmi moramo dati od sebe vse, če želimo zmagovati. Proti nas vsi želijo pokazati, da nas lahko premagajo, tako da mora biti naša raven borbenosti in tekanja zelo visoka. Višja od nasprotnikove. Takrat pa lahko naša kvaliteta dela razliko,” je še dodal Matić.

Po zamenjavi trenerja, je začel igrati tudi Paul Pogba, proti Huddersfieldu je Francoz dosegel dva zadetka. “Ko igra tako, lahko dela razliko. Zanj je pomembno, da dosega zadetke. Samozavesti mu ne manjka, a on se mora še izboljšati. Mora ugotoviti, da je zelo pomemben za to ekipo,” je zaključil srbski vezist.