Emery: Razlika med nami ni takšna kot kaže rezultat

Premier Liga 29. Dec 201821:45 > 21:47
Dean Mouhtaropoulos, Getty Images

Včeraj je na derbiju 20. kroga angleške Premier League Arsenal na Anfieldu doživel hud in boleč poraz proti Liverpoolu, ki je slavil s kar 5:1, pa čeprav se je na začetku znašel v zaostanku. Svoje po porazu je povedal tudi manager Unai Emery.

“Mislim, da smo začeli dobro, ampak po našem zadetku so oni začeli vršiti pritisk in ko to počno na svoje igrišču, počnejo to z veliko odločnostjo in z igralci, ki lahko naredijo razliko po celem terenu. Dosegli so tri hitre zadetke in to j ebil težak trenutek za nas. To je za nas slaba izkušnja, vendar se iz nje lahko veliko naučimo. V drugem polčasu bi morali biti bolj borbeni in se poizkušati vrniti v igro. Zadnja gola, oba penala, to je bilo preveč za nas. Mislim, da je VAR pomemben, pomembno je, da bo tukaj že naslednjo sezono. Sodnikom bo pomagal, da sprejmejo boljše odločitve. Mi pa sedaj razmišljamo samo še o tekmi, ki nas čaka v torek in verjamem, da razlika med nami in Liverpoolom ni takšna kot prikazuje današnji rezultat,” je po bolečem porazu dejal manager Unai Emery.

Liverpool je včeraj s hattrickom Roberta Firmina ter enim golom Sadia Maneja in Mohameda Salaha slavil zelo zanesljivo tudi obe enajstmetrovki nista bili dosejeni v škodo Arsenala.