Emery Ozilu pokazal izhodna vrata

Premier Liga 14. Jan 201912:17 > 12:33
Catherine Ivill/Getty Images

Dva dni po tem, ko je bil Mesut Ozil spet izven kadra za tekmo proti Wst Hamu, angleški mediji poročajo, da bi bivši nemški reprezentant lahko zapustil Arsenal že v januarju.

V tekoči sezoni Mesut Ozil ni član standardne enajsterice Arsenala. Že dolgo se govori o njegovih slabih predstavah pri Arsenalu. Nemec turškega porekla je vsega odigral 13 tekem Premier lige v letošnji sezoni, dosegel je 3 gole in vpisal še eno asistenco. Čeprav je še pred kratkim dobil podporo menedžerja Unaija Emeryja, je spet izpustil tekmo na London stadionu proti West Hamu.

Po tekmi je Emery na novinarski konferenci dejal, da Ozila ni, ker si ni zaslužil mesta niti na klopi. Angleški mediji pa prenašajo, da menedžer Topničarjev želi, da Arsenal zasluži z Mesutovo prodajo, on pa bi lahko pripeljal svoje okrepitve. Med temi je nogometaš Barcelone Denis Suarez, a ta prestop se zagotovo ne bo zgodil, dokler Ozil ne odide.

Povezano

Začasni kapetan Arsenala ima sicer zajetno plačo 350 tisoč funtov tedensko, kar bi lahko otežilo prodajo, iz tega je celo logično, zakaj Topničarji še vedno niso dobili niti ene ponudbe za nogometaša.