Ibrahimovićeva razlaga odnosa med Pogbajem in Mourinhom

Premier Liga 21. Jan 201916:11 > 16:23
Alexander Hassenstein/Getty Images

Zlatan Ibrahimović ima svoje mnenje o odnosu med Paulom Pogbajem in njegovim trenerjem Josejem Mourinhom pri Manchester Untiedu: "Paul trenerju ni zaupal".

Gareth Copley, Getty Images Sport

Zlatan Ibrahimović se je v intrvjuju za ESPN razgovoil o svojem prijatelju Paulu Pogbaju in slabem odnosu, ki ga je ta imel s svojim trenerjem pri Manchester Unitedu, Josejem Mourinhom.

“Nekateri nogometaši morajo biti svobodni. Morajo se čutiti svobodne na terenu, da lahko počnejo, kar sami najbolje vedo in znajo v določenem trenutku pod disciplino trenerja,” je razlagal nogometaš Los Angeles Galaxyja. “Očitno je imel svoje taktike, a nekateri igralci s tem presegajo meje in jih morajo zato trenerji pustiti svobodne. Mislim, da je Paul eden izmed teh.”

Ibra je nadeljaval: “Paul ni zaupal svojemu trenerju in trener ni zaupal Paulu. To se dogaja in je tudi del igre. S tem mislim, da ne more vsak z vsakim dobro delovati.”

“Sam imam dober občutek, da ko pride do točke, ko je situacija preveč napeta, pač grem drugam. V tem primeru pa je odšel trener in Paul ima zdaj večjo svobodo,” je zaključil Šved.