Guardiola: Ne smemo gledati na lestvico

Gareth Copley/Getty Images

Manchester City je včeraj na St. James Parku doživel svoj četrti poraz v sezoni in si izdatno otežil pot do lovorike. Pep Guardiola se po tekmi ni želel ukvarjati z lestvico.

Nismo imeli ritma, ki je bil potreben, da bi tekmo pripeljali do konca. Igra je bila počasna, nismo bili dovolj skoncentrirani in nismo našli pravih rešitev. Oni so dvakrat streljali. Prvi strel je bil gol, drugi pa enajstmetrovka. Imeli smo priložnosti, ampak, ko se vam dogajajo takšne stvari je vse mogoče. Čestitke Newcastlu za zmago,” je po porazu proti srakam dejal manager Pep Guardiola.

Po četrtem porazu v sezoni ima Liverpool danes priložnost, da zveži na sedem točk prednosti in si priigra lepo prednost pred nadaljevanjem. S tem porazom si je City seveda konkretno zmanjšal možnosti, da ubrani naslov prvaka v Premier League. 

“Najpomembneje je sedaj, da ne gledamo na lestvico. Moramo igrati našo igro in storiti kar moramo. Vedeli smo, da moramo dobiti veliko tekem, zaostanek je mogoče izničiti, ker v nogometu so vse stvari mogoče.”