Solskjaer: V dveh sezonah lahko pridemo do naslova

Premier Liga 9. Feb 201911:36 > 11:38
Alex Livesey/Getty Images

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je prepričan, da lahko njegova ekipa v roku dveh let konkurira za angleškega prvaka. Norvežan je prepričan, da za naslov ne potrebuje pregrešno dragih okrepitev.

Zelo pomembni so že tisti igralci, ki jih imamo v ekipi. Če vsak napreduje za vsaj odstotek ali dva, ne potrebujemo veliko okrepitev. Če bi pripeljali superzvezdnika se situacija takoj ne bi spremenila. Nihče ne more ekipe takoj potisniti v boj za prvaka,” odločno razlaga norveški strateg.

Ole Gunnar Solskjaer je na Old Traffordu nasledil Joseja Mourinha in takoj preporodil rdeče vrage. Sezona, ki je napovedovala pravo katastrofo, po njegovem prihodu izgleda povsem drugače. United se znova bori za najvišja mesta v Premier ligi, od mest, ki vodijo v ligo prvakov pa ga ločita le dve točki.

Če bi United sezono končal med štirimi najboljšimi ekipami na Otoku, bi bil cilj dosežen.

Predaleč smo od vrha, da bi se lahko borili za naslov. City, Liverpool in Tottenham imajo lepo prednost in igrajo odlično,” meni Solskjaer in dodaj: “Kljub vsemu pa menim, da bi se lahko v dveh letih vmešali tudi v boj za naslov.

United se bo v v 26. krogu soboto ob 13.30 pomeril s Fulhamom. Prenos lahko spremljate na televiziji Sportklub.