Solskjaer v tem tednu do redne pogodbe?

Premier Liga 26. Mar 201916:19 > 16:31
Shaun Botterill/Getty Images

Manchester United bi utegnil že v tem tednu proglasiti Oleja Gunnarja Solskjaerja za stalnega menedžerja, ki bi vodil klub tudi po koncu aktualne sezone.

Odkar je sedel na klop Manchester Uniteda je Ole Gunnar Solskjaer prinesel velike spremembe na Old Trafford. Igralci in navijači so srečnejši, vrnili so se rezultati in United je v boju za enega izmed prvih štirih mest v Premeir ligi. Ekipa še vedno nadaljuje evropsko pot v Ligi prvakov, kjer so nonšalantno preskočili PSG.

V Angliji se javno govori, da bi Ole Gunnar Solskjaer, po vsem, kar je pokazal v teh nekaj mesecih v Manchesterju, moral dobiti delo trenerja za stalno. To bi se utegnili uresničiti že ta teden.

Nemanja Matić je pred kratkim dejal, da bi bilo dobro, da Norvežan ostane na klopi Uniteda tudi po aktualnu sezoni, in da bi na svojih mestih morali ostati tudi Olejevi pomočniki.

“Mislim, da je odličen menedžer. Moram pa omeniti še Mika Phelana. Michaela Carrika, saj vsi delajo zelo dobro. Delujejo kot ekipa in to ni vse samo Ole. Za njim so ljudje, ki mu pomagajo. Srečen bom, če ostane in upam, da bo,” je ne dolgo nazaj povedal Nemanja Matić.