Benzema in Llorente na radarju Arsenala

Premier Liga 12. Nov 201311:09 > 11:09

London – Arsene Wenger naj bi si po pisanju angleških medijev še naprej želel okrepiti napadalno vrsto Arsenala. Ob Karimu Benzemaju naj bi se ogrel tudi za Fernanda Llorenteja.

Kljub temu, da gre Arsenalu v letošnji sezoni odlično od rok, Arsene Wenger želi še nadgraditi rezultate. Več kot očitno največ prostora za napredek v svojem moštvu vidi v napadalni vrsti, ki si jo želi okrepiti za vsako ceno, pišejo angleški mediji.

Prva tarča Francoza je napadalec madridskega Reala, Karim Benzema. Slednjega pogodba s kraljevemi klubom veže še leto in pol, kar pomeni, da bodo morali topničarji zanj plačati odškodnino, v kolikor ga želijo v svojih vrstah. Po nekaterih informacijah naj bi Španci za predčasen odhod Benzemaja zahtevali kar 30 milijonov evrov, ob tem ne gre spregledati, da se za njegove usluge zanimajo tudi pri Galatasarayju. Seveda pa ne gre izključiti niti tretje možnosti, da Francoz, ki v zadnjem času znova igra odlično, ostane v španski prestolnici.

Zviti Wenger očitno računa tudi na to možnost, saj naj bi svoje lovke stegnil tudi po Fernandu Llorenteju iz Juventusa. Cena za Baska se giblje okoli 20 milijonov evrov, a je tudi tu vprašanje, če ga bo stara-dama izpustila iz svojih rok.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images