Šok za Liverpool: Poškodovan tudi Mo Salah

Premier Liga 5. Maj 20198:46 > 8:59
Twitter

Liverpool je kot vse kaže za zmago nad Newcastlom plačal visok davek. Včeraj se je namreč poškodoval Mo Salah, ki je utrpel udarec v glavo. Egipčan je tako močno vprašljiv za torkovo tekmo proti Barceloni, kjer pa zagotovo ne bo Roberta Firmina in Nabya Keitaja.

Roberto Firmino je poškodovan že dober teden dni in je po vsej verjetnosti že končal z letošnjo sezono. V sredo se je na Camp Nou poškodoval še Naby Keita, ki pa je že zagotovo končal letošnjo sezono. Vse bolj pa se zdi, da bodo redsi v torek na Anfieldu pogrešali še enega zvezdnika in člana udarne enajsterice. Mohamed Salah je včeraj na prvenstveni tekmi proti Newcastlu namreč prejel udarec v glavo in predčasno končal s tekmo.

Zgodilo se je v 70. minuti tekme, ko se je Salah zaletel z domačim vratarjem in obležal na tleh. Zaradi bolečega udarca v glavo je morala posredovati tudi zdravniška služba. Kasneje so ga odnesli z igrišča na nosilih, Salah pa je povsem objokan končal tekmo, ki so jo redsi po zadetku Divocka Origija v zaključku sicer dobili s 3:2.

Na novinarski Jurgen Klopp ni želel delati prehitrih zaključkov o njegovi poškodbi, “Ko smo prišli v garderobo, je sedel tam in gledal tekmo. Zdel se je v redu, toda moramo počakati,” je povedal trener Klopp.