Bolt: United mora zgraditi ekipo okoli Pogbaja

Premier Liga 14. Jun 201922:21 > 22:27
Matt King/Getty Images

Najboljši šprinter vseh časov Usain Bolt je veliki ljubitelj nogometa in navijač Manchester Uniteda. Jamajčan je upravi angleškega velikana podal nasvet, s katerim se bo klub po njegovem mnenju vrnil na vrh angleške Premier lige.

Za razliko od večine navijačev je Bolt prepričan, da Paul Pogba ni največja težava na Old Traffordu. Nekdanji šprinter je prepričan, da morajo rdeči vragi narediti vse, da zadržijo francoskega vezista in okrog njega zgradijo ekipo.

Pogbaja je potrebno zadržati. Zame je on eden izmed najboljših nogometašev na svetu. Obožujem ga. Videl sem že, kako lahko igra, če ima okrog sebe prave soigralce. Ko je igral za Juventus, je bil neverjeten. Tak je tudi v francoski reprezentanci. Zares je dober igralec. Ko je v klub prišel Solskjaer, je Pogba igral odlično, ker je bila ekipa podrejena njegovi igri. Kasneje se je to spremenilo. Videli bomo, kaj bo prinesel prestopni rok,” je povedal Bolt.

Olimpijski šampion je tudi sam skušal zgraditi kariero profesionalnega nogometaša. Za avstralsko ekipo Central Coast Mariners je odigral tudi nekaj prijateljskih obračunov, a na koncu ostal brez pogodbe.