Özil: Hvala za podporo, Wilder: Sead je goden za v ring

Charles McQuillan, Getty Images

Svet je v četrtek obkrožil posnetek, na katerem branilec Arsenala Sead Kolašinac svojega soigralca Mesuta Özila brez strahu brani pred dvema nepridipravoma, ki sta ju napadla z noži in želela oropati. Njegovo tehniko je komentiral tudi boksarski svetovni prvak.

Delovalo je tako, kot da sta roparja želela odtujiti osebno vozilo, a si po posredovanju Kolašinca raje premislila. Ameriški boksar Diontay Wilder, svetovni prvak v težki kategoriji po WBC verziji, je dejal, da bi bosansko-hercegovski reprezentant lahko poskusil s kariero v ringu.

Zelo dobro se giblje, vstopi in izstopi iz bližnjega kontakta. Rad bi videl, kakšen kroše ima, ne vem sicer, kakšno tehniko ima, toda z nogo je zelo uren. Ima hitre noge, tukaj je močan,” je besede Wilderja prenesel nogometni portal goal.com.

Kolašinac je na družabnih omrežjih sporočil, da se oba z Özilom dobro počutita, policija pa primer še preiskuje. Nemški vezist se navijačem zahvaljuje za podporo, hkrati pa dodaja, da je bila v času dramatičnega dogodka v avtu tudi njegova soproga, kar početje Kolašinca dela v bistvu še toliko bolj razumljivo.

https://www.instagram.com/p/B0YKVnnolQq/