Zaha želi zapustiti Palace, Palace pa 80 milijonov

Premier Liga 7. Avg 201917:28 > 17:35
Warren Little/Getty Images

Wilfried Zaha je obvestil upravo Crystal Palacea, da si želi zapustiti klub. Med možnimi novimi delodajalci so Everton, Arsenal in Napoli.

V pretekli sezoni je bil Wilfried Zaha eden najboljših nogometašev Crystal Palaca. Reprezentant Slonokoščene obale ima že nekaj časa željo, da zapusti Selhurst Park . Čeprav je bilo zelo malo novic o morebitnem prestopu je zdaj Zaha zahteval, da se ga proda.

Crystal Palace je Zahaja ocenil na 80 milijonov funtov. Ena ponudba, ki je imela približen znesek zahtevanega je bila že zavrnjena. Everton je Palacu ponudil 70 milijonov, Cenka Tosuna  in Jamesa McCarthya. Toda ponujeno jeklub iz Londona zavrnil. Željo glede njegovih uslug so izrazili tudi pri Arsenalu toda Topničarji so plačali 72 milijonov za Nicolasa Pepeja, ki se je preselil iz francoskega Lilla. 

Možna destinacija za Zahaja je tudi Italija. Napoli je v dobrem položaju glede na to, da imajo časa za realizacijo prestopa vse do septembra. Oktobra se prestopni rok v Italiji namreč konča. 

Medtem pri Crystal Palaceu ne počivajo. V svoje vrste želijo pripeljati ruskega nogometaša Fyodora Chalova, ki je trenutno član CSKAja iz Moskve. Sprva so zanj ponudili 14 milijonov funtov kasneje pa so Rusom ponudili še 9 milijonov več.