Pogba: Moja prihodnost v Unitedu je pod vprašajem

Dan Mullan/Getty Images

Nogometaš Manchester Uniteda in francoske reprezentance Pail Pogba je spet namignil, da bi do konca prestopnih rokov lahko zamenjal klub.

Francoz Paul Pogba je že v sredini meseca junija izjavil, da želi v svoji karieri preizkusiti nekaj novega, od takrat naprej pa so številni mediji poročali, da bi lahko svojo kariero nadaljeval pri Juventusu ali madridskem Realu.

Povezano

Čeprav se je prestopni rok v Angliji že končal pred začetkom prvenstva, imajo ostali evropski klubi pravico, da registrirajo nove igralce do 2. septembra, zato še vedno obstaja možnost, da bo 26-letni nogometaš zapustil Old Trafford.

“Vedno se dobro počutim, ko igram nogomet. Rad imam to, kar počnem, to je moja služba. Vsakič, ko stopim na zelenico da od sebe vse,” je dejal Pogba po zmagi Uniteda proti Chelseaju s 4:0.

Vem, da je bilo prelitega ogromno črnila v zadnjih mesecih, a le čas bo povedal svoje. Moja prihodnost je še vedno pod velikim vprašajem. Za zdaj sem v Manchestru in dokler sem tu, bom na igrišču storil vse, da moja ekipa tekmo dobi.”

Pogba je ob zmagi Uniteda v prvem krogu Premier lige zabeležil dve asistenci.