Scholes: Znova je lepo gledati Manchester United

Premier Liga 14. Avg 201918:49 > 18:52
Clive Brunskill/Getty Images

Legendarni vezist Manchester Uniteda Paul Scholes meni, da sta si Ole Gunnar Solskjaer in Sir Alex Ferguson zelo podobna. Scholesa navdušuje, da norveški strateg zaupa fantom iz klubske akademije, kar je bilo značilno tudi za legendarnega Fergusona.

Zelo lepo je bilo gledati Marcusa Rashforda in se zavedati, da ima pomembno vlogo v ekipi,” je za Sky Sports povedal Scholes in dodal: “Solskjaer razume, da je za United zelo pomembno, da priložnost dobivajo domači nogometaši. Tako je bilo že v mojih časih. Imeli smo trenerja, ki je verjel v nas in je vedno zagovarjal domačo akademijo. Dal nam je priložnost, mi pa smo jo izkoristili.

Manchester United je na prvi tekmi v novi premierligaški sezoni s 4:0 odpihnil Chelsea, v 2. krogu pa se bo 19. avgusta pomeril z Wolverhmaptonom.

V ekipi smo videli še nekaj domačih igralcev. Med njimi je tudi Jesse Lingard. Prav vsi so zelo zanimivi. Tudi Scott McTominay deluje zelo zanesljiv. Za njim je sijajna predsezona. Na priložnost čakata tudi Tahith Chong in Angel Gomes. Gledati takšno ekipo mi vrača občutke, ki jih pri Unitedu nisem občutil že nekaj let,” še dodaja Scholes.