Kane: Začetek za v pozabo, a do konca je še ogromno

Premier Liga 27. Avg 20199:23 > 9:25
Michael Regan/Getty Images

Tottenham je z zmago vstopil v sezono Premier lige, a je kasneje sledil remi z Manchester Cityjem in poraz proti Newcastlu. Harry Kane se zaveda, da je pred ekipo ogromno trdega dela in da potrebuje serijo odličnih rezultatov, da bi ostali v boju za naslov prvaka.

Po treh krogih nove sezonev Premier ligi je Liverpool edina ekipa s polnim izkupiškom, Tottenham ima kar pet točk manj od Redsov, Harry Kane pa pravi, da se v klubu zavedajo, kaj morajo storiti, da bi držali korak z Liverpoolom in aktualnim prvakom Manchester Cityjem.

“Že na začetku sezone sem dejal, da sta Liverpool in City z uvodnima zmagama že v prvem krogu postavila visok standard. Že takrat smo vedeli, da nas čaka pravi pekel in da moramo nujno zmagovati, predvsem doma,” je dejal Kane.

“Razočarani smo, da nismo slavili minuli konec tedna, a do konca je dolga pot in pred nami je še ogromno tekem. To samo pomeni, da bomo morali, v želji, da se vrnemo v boj, več točk osvojiti v velikih tekmah,” je še dodal napadalec.

Tottenham še vedno velja za klub, ki bo največji rival najboljšima v prejšnji sezoni. Kane pravi, da se zavedajo, da le niz dobrih rezultatov lahko poskrbi za ostanek v boju za naslov: “Moramo trdo delati. Oba rivala sta pokazala, da vsaka tekma šteje. Že prej sem govoril, da za naslov moraš povezati nekaj mesecev brez izgubljene točke. V tem pogledu je naš začetek sezone slab.”