Bi lahko Espirito Santo postal novi trener Arsenala?

Premier Liga 27. Nov 201917:53 > 17:57
Nuno Espirito Santo je novi trener Tottenhama. Foto: Guliverimage.

Arsenal je zelo slabo začel letošnjo sezono, zato je vse bolj vprašljiv tudi obstoj managerja topničarjev. Unai Emery je v zadnjem obdobju namreč tarča vse večjih kritik. Kaj kmalu pa bi lahko postal tudi bivši.

Po šestih zaporednih tekmah brez zmage se je na udaru kritik znašel španski manager na klopi Arsenala Unai Emery. V angleški Premier League so topničarji letos na 13-ih tekmah vpisali samo štiri zmage in trenutno zasedajo šele osmo mesto na lestvici.

Vsak naslednji neuspeh bi že lahko bil usoden za Emerya, ki je izgubil praktično že ves kredit, ki ga je imel odkar je sedel na klop topničarjev.

BBC pa že poroča, da naj bi bil trenutni manager Wolverhamptona Nuno Espirito Santo glavni kandidat, da sede na klop Arsenala.

Emery je pred tekmo Lige Evropa dejal, da je zaenkrat še povsem osredotočen na svojo delo.

“Moja naloga je, da ekipo pripravim za tekmo in, da prikažemo svojo najboljšo predstavo pred domačimi navijači,” je dejal Emery.

Nuno Espirito Santo je Portugalec, ki je lani z Wolverhamptonom navduševal v Premier League in ga letos popeljal tudi v skupinski del Lige Evropa.