Pellegrini: Z vodstvom se ne pogovarjam o prihodnosti

Premier Liga 28. Nov 201918:23 > 18:25
Stephen Pond/Getty Images

Menedžer West Hama Manuel Pellegrini je angleškim medijem priznal, da s klubskim vodstvo nikoli ne govori o svoji prihodnosti.

Pellegrini je West Ham prevzel maja 2018, v sezoni 2019/2020 pa je po 13. krogih pod velikim pritiskom. Glavni razlog za slabo voljo pri Londončanih je dejstvo, da je West Ham le mesto nad cono izpada.

Stvari so povsem jasne. Vedno gremo tekmo po tekmo. Nikoli ne govorimo o moji prihodnosti,” je razkril Pellegrini in dodal: “Isto bi vam odgovoril, če bi moja ekipa zmagovala. Nogomet je stvar trenutka. Delamo na tem, da napredujemo in se pripravljamo na tekmo s Chelseajem.

West Ham ima največ težav zaradi odsotnosti prvega vratara Lukasza Fabianskega, ki je poškodovan že vse od septembra. Njegova zamenjava Roberto pa vsaj zaenkrat ni na nivoju Premier lige.

Logično je, da sem zaskrbljen. A ne samo zaradi vratarja. Vsakič, ko izberete začetno postavo se je potrebno zavedati, da igralci potrebujejo čas. Tudi trener pa potrebuje čas, da vidi pozitivne ter negativne stvari posameznikov. Robertu trenutno ni prijetno. Zaveda se svojih napak. V svoji karieri je branil za velike ekipe in bil dober. Zato je povsem logično, da trenutno ni zadovoljen s svojo formo,” še dodaja trener West Hama.