Mane: Utrujeni? Ne, mi smo Liverpool

Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Nogometaš Liverpoola Sadio Mane je dejal, da utrujenost nikoli ne sme biti izgovor, če se bo v prihodnosti zgodilo, da bodo redsi izgubili ali remizirali kakšno pomembno tekmo.

Nogometaše Liverpoola v naslednjih tednih čaka veliko dela in pred varovanci Jürgena Kloppa je morda najtežji del sezone, saj bodo redsi v naslednjih 43 dneh odigrali kar 14 tekem. Samo meseca decembra jih bodo odigrali devet v štirih različnih tekmovanjih.

“Vse je v glavi,” je dejal napadalni genij Sadio Mane. “Utrujeni smo zato, ker o tem razmišljamo. Iskreno mislim, da se lahko naša telesa regenerirajo in da ne bo težko odigrati vseh tekem. Če nas bo trener potreboval, če nas bo potrebovala ekipa, bomo tu. Trener bo na koncu odločil, kdo bo igral in kdo ne.”

Povezano

Liverpool se bo konec tedna pomeril z Brightonom, zatem sredi tedna sledi mestni derbi proti Evertonu, kasneje tekma proti Bournemouthu in še tekma proti Salzburgu.

Vse bomo prenesli, mi smo Liverpool. Imamo dovolj igralcev, ki lahko igrajo na visokem nivoju. Vse to je del nogometa, moramo to sprejeti, vsaj če želimo biti uspešni in osvajati naslove,” je še dodal Mane.

Redsi so v petem krogu skupinskega dela Lige prvakov remizirali z Napolijem in tako zapravili priložnost, da bi si že takrat zagotovili prehod v izločilne boje.