Liverpool želi Handanovića!

Premier Liga 3. Feb 201712:57 > 13:11
Gabriele Maltinti/Getty Images

Nekdanji kapetan slovenske reprezentance in dolgoletni član Interja bi kmalu utegnil zapustiti Italijo. Zanj se je resno ogrel Liverpool, ki bo poleti Interju poslal ponudbo.

V zadnjih tednih se veliko govori o povratku Joa Harta v angleško Premier ligo, a ne k Manchester Cityju, ampak k velikemu rivalu Liverpoolu. Cityju takšen scenarij ne diši, Harta poleti želijo prodati v tujino.

Ker Jurgen Klopp ni zadovoljen s svojim dvojcem v vratih, že zdaj pogleduje proti morebitnim okrepitvam, ki bi v Liverpool lahko prišle poleti. Angleški in italijanski mediji poročajo, da se je karizmatični Nemec ogrel za Samirja Handanovića, ki je tudi letos eden izmed najboljših igralcev pri Interju.

Inter naj ne bi delal večjih težav pri morebitnem prestopu, saj želijo Handanovića nadomestiti z mlajšim vraterjem, Liverpoolu pa odškodnina v višini 15 milijonov evrov ne bi smela predstavljati problema.

Handanović je že nekajkrat izrazil željo po igranju v Angliji, predvsem pa se želi končno preizkusiti v Ligi prvakov. Če se bo Liverpool tam uvrstil in, če bo poleti dejansko poslal ponudbo za odličnega Ljubljančana, bo zelo zanimivo…