Lampard: Bolj kot šokiran, sem razočaran!

Premier Liga 30. Nov 201919:24 > 19:24
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

West Ham United je v soboto prekinil uspešni niz Chelseaja in šokiral zasedbo Franka Lamparda. Kaj je po tekmi povedal trener modrih iz Londona?

West Ham je v soboto prišel do prve zmage v Premier ligi po več kot dveh mesecih. Kladiva so na mestnem derbiju z 1:0 premagala Chelsea, ki je po dolgem času izgubil na Stamford Bridgu.

Ali sem šokiran? To ni prava beseda. To je Premier liga. Lahko pa potrdim, da sem razočaran,” je po tekmi povedal Lampard in dodal: “Prepričan sem, da menjave v postavi niso vzrok za poraz. Moram razmišljati o ekipi in o vseh igralcih. Ne moremo celo sezono igrati samo z 11 igralci. Še vedno verjamem v ekipo. Ni potrebe po ostrih reakcijah in obsojanju.

Tekmo je izpustil letos izjemni napadalec Tammy Abraham. Na vprašanje, če je bilo to ključno za poraz, je Lampard odvrnil:

Ne more biti vse odvisno od samo enega igralca. Nismo pokazali dovolj kvaitet. Vsi bi morali odigrati bolje, a to vsekakor ne bo najhujša stvar za nas, če se iz nje nekaj naučimo. Še bodo prišli takšni trenutki. Zavedali smo se, da ne bomo samo zmagovali. Potrebujemo tudi takšne teste.

Za Chelsea je to bil drugi zaporedni poraz v Premier ligi. Modri so trenutno s 26 točkami še naprej na četrtem mestu.