Igralci Cityja preskočili božično zabavo kluba

Premier Liga 13. Dec 20193:35 > 3:38
Alex Livesey/Getty Images

Nogometaši Manchester Cityja so se odločili, da se letos ne bodo udeležili božične zabave kluba, saj so razočarani nad svojimi rezultati in želijo več časa nameniti osredotočanju na tekme, ki sledijo.

V prejšnji sezoni je bila božična zabava Manchester Cityja za mnoge kamen spotike, saj so sinjemodri po noči preživeti v nočnem klubu naslednjo tekmo izgubili, takrat je bil doma od njih uspešnejši Crystal Palace. City je tudi v naslednjih dneh po zabavi izgubljal točke, a so nogometaši Cityja vseeno imeli dovolj visoko prednost, da so novoletne praznike preživeli na vrhu.

V tej sezoni je zaostanek za Liverpoolom že ogromen in znaša 14 točk. Pri Cityju nogometaši nimajo razloga za slavje in veseljačenje, zato so se skupaj s trenerjem odločili, da preskočijo božično zabavo kluba, ki se je odvila 12. decembra. Igralcu so po povratku iz Hrvaške, kjer so slavili proti Dinamu, nadaljevali s pripravo na tekmo konec tedna, ko bodo igrali proti Arsenalu. 

Zabave se je sicer udeležil Pep Guardiole, ki je bil prav lani zelo jezen na igralce, ki so po božični zabavi nadaljevali s popivanjem v enem izmed bližnjih nočnih klubov.

Manchester City in Arsenal se bosta pomerila v nedeljo ob 17:30, z neposrednim prenosom na Sportklubu 1!