"Bili smo v igri, dokler sodnik ni postal heroj"

Premier Liga 27. Dec 20191:30 > 1:32
Alex Pantling/Getty Images

Vratar Leicesterja Kasper Schmeichel je bil po tekmi proti Liverpoolu in porazu s 4:0 besen na glavnega sodnika Michaela Oliverja v derbiju 19. kroga Premier lige.

Liverpool je v derbiju krog v Premier ligi v prvem polčasu proti Leicester Cityju povedel z zadetkom Roberta Firmina, potem pa je zabil tri zadetke v razmaku sedmih minut, prvega s strelom iz bele točke. 

Na vprašanje, ali je končni rezultat tekme realen, je prvi vratar Leicesterja Kasper Schmeichel odgovoril: “Mislim, da je rezultat prevelik. Bili smo v igri, dokler se sodnik ni odločil postati heroj in takrat smo izgubili složnost na igrišču. Liverpool je trenutno najboljša ekipa na svetu, poleg Manchester Cityja in mislim, da je zelo pomembno, da ne izgubimo pogleda na širšo sliko. Stremimo k temu, da postanemo takšni, kot oni, a naše potovanje je še v zgodnji fazi. Če bi nam kdo pred sezono ponudil položaj, v katerem smo danes, bi bili zelo zadovoljni.”

Povezano

Schmeichel pa ni uspel preboleti dosojene 11-metrovke: “Kako mu je ime? Dermot (Gallagher, nekdanji sodnik) bo zdaj na televiziji dejal, kako dobra odločitev je bila to, kako pogumen je bil sodnik, a nevem, kaj bi lahko moj soigralec naredil, imel je milisekundo za reakcijo, preden bi ga žoga zadela v roko, ki je bila ob telesu.”