Raiola: Nikomur nisem prislonil pištole na čelo

Sampics/Corbis via Getty Images

Sloviti agent Mino Raiola se je še enkrat več razgovoril o Paulu Pogbaju in Manchester Unitedu in sporočil, da "nikomur ni prislonil pištole na čelo", ko se je Francoz vrnil med rdeče vrage.

Michael Regan/Getty Images

Mino Raiola je znova govoril o povratku Paula Pogbaja v Manchester United. Pogba je leta 2012 iz United odšel Juventus, da bi se leta 2016 vrnil v prestopu vrednemu 100 milijonov evrov.

Francoz je večino letošnje sezone zapustil zaradi poškodbe, že pred tem pa so se pojavile govorice, da želi zamenjati sredino. In te novice ne potihnejo. “Nikomur nisem grozil, nikomur nisem prislonil pištole na čelo, da bi se Pogba vrnil v United. Alex Ferguson je sedaj proti meni in Paulu. To je njegova resnica, toda kje je bil, ko je njegov naslednik pripeljal Paula nazaj na Old Trafford?” se sprašuje Raiola.

Prav tako ne potihejo niti govorice o zaslužku Raiole pri povratku Pogbaja, kar “super agentu” več kot očitno ni po godu. “Omenjeni prestop Pogbaja se vseskozi vrača v medije. Govori se, da imam prijatelje pri Fifi, ki menjajo zakone in tako vplivajo na javnost. Pravzaprav je zelo čudno, da se govori o nadomestilu, ki sem ga dobil pri tem poslu, nihče pa ne omenja Fife, ko Ajax za dva igralca vzame 150 milijonov evrov. Takrat je vsem super, ko to stori Ajax.”