VIDEO: Ko se trener zaleti v trenerja!

Premier Liga 5. Feb 201715:59 > 16:13
Getty Images

Veliki derbi angleškega Championshipa med Huddersfieldom in Leedsom bo še nekaj časa buril duhove. Domača zasedba je v 90. minuti dosegla gol za zmago, po katerem se je, predvsem zaradi neprimernega veselja trenerja Davida Wagnerja, začelo vsesplošno prerivanje.

Facebook

V drugem delu je tempo igre malce padel, vseeno pa sta ekipi najzanimivejše dogajanje prišparali do samega konca. V predzadnji minuti rednega dela je po strelu Mooya nogo nastavil nemški branilec v vrstah Huddersfielda Michael Hefele in poskrbel za veliko slavje na stadionu John Smith’s. Takrat pa se je začelo…

Vodilni in kot se je kasneje izkazalo odločilni zadetek je močno razveselil Davida Wagnerja, domačega trenerja, ki je pretiraval pri proslavljanju. Najprej je v slogu Joseja Mourinha pretekel pol igrišča, da se je lahko veselil s svojimi fanti, ob povratku na klop pa se je namerno zaletel v trenerja Leedsa Garyja Monka, ki je mirno stal ob klopi gostujoče ekipe. Začelo se je vseplošno prerivanje, po katerem je sodnik Simon Hooper pokazal nekaj rumenih kartonov in izključil oba strokovnjaka. Več v spodnjem videu.

Naj omenimo še to, da mladega slovenskega reprezentanca Jona Gorenca Stankoviča ni bilo v postavi Huddersfield Towna.

Huddersfield je s to zmago prehitel Leeds na četrtem mestu in ima točko prednosti pred velikim rivalom.