Ferdinand Unitedu predlagal štiri okrepitve

Chris J Ratcliffe/Getty Images

Zimski prestopni rok je v zaključni fazi, eden izmed klubov, ki bi utegnil pred nadaljevanjem prvenstva kar krepko okrepiti svoje vrste, pa je Manchester United.

Getty Images/Srđan Stevanović

 Rdeči vragi so v prvem delu sezone igrali toplo-hladno, še naprej pa so resno v boju za uvrstitev vsaj v Ligo prvakov. Morda bodo to prinesle okrepitve. Nekdanji soigralec Ole Gunnarja Solskjaerja, Rio Ferdinand, je glede tega povedal naslednje:

Samo naglas razmišljam. Šel bi po Edinsona Cavanija, ima precej izkušenj, zna doseči gol, ima delovno etiko in je vrhunski profesionalec od katerega se laho marsikdo kaj nauči.

Francesco Pecoraro/Getty Images

 Nekdanji angleški reprezentant je navedel še tri imena, ki bi jih United po njegovem mnenju enostavno moral pripeljati: “Dva igralca Napolija, Kalidou Koulibaly in Fabian Ruiz, dodatna možnost pa je tudi član Boce Juniors, Augustin Almendra.

Klub z Old Trafforda je pred tedni sporočil, da je zainteresiran za Koulibalya, a je Napoli menda zanj zahteval kar 150 milijonov evrov. Danes Manchester United v sklopu 1/32 FA pokala gostuje pri Wolverhamptonu.

Sportklub Slovenija