Redknapp: "Mourinho nima čarobne paličice"

Premier Liga 8. Jan 20208:53 > 8:53
Julian Finney/Getty Images

Nekdanji nogometni trener Harry Redknapp pravi, da so težave Tottenhama tako velike, da ni pravično od Joseja Mourinha pričakovati, da jih reši v eni sezoni.

Tottenham se je tudi pod novim trenerjem Josejem Mourinhem znašel v rezultatski krizi, ki je v prvih mesecih sezone iz trenerskega stolčka odnesla tudi Mauricia Pochettina. Spursi so v zadnjih štirih tekmah zmagali le enkrat, v zadnjem krogu so proti Southamptonu izgubili z 0:1.

Harry Redknapp, ki ima več kot 40 let trenerskih izkušenj in ki je v svji karieri vodil številne klube v Premier ligi, se je postavil na stran portugalskega trenerja: “Tottenham je v krizi. V nekem obdobju, ko je za klub skrbel Pochettino se je zdelo, da je vse v najlepšem redu, a potem je kot strela iz jasnega prišlo slabo obdobje. Prišel je Jose in vsi vemo, kakšne rezultate je v svoji karieri dosegal. Je pa jasno, da nihče nima čarobne paličice.”

“Ekipa ne izgleda dobro. Prepričan sem, da bodo našli moč in dvignili nivo pred tekmo proti Liverpoolu,” je še ocenil Redknapp.

Tottenham je trenutno šesti na lestvici Premier lige, v soboto pa bo na domačem stadionu gostil prvouvrščeni Liverpool.