Klopp: Je bil Jose vratar? "Poguglajte"

Premier Liga 10. Jan 202014:01 > 14:05
Laurence Griffiths/Getty Images

Pred tekmo proti Tottenhamu je Jurgen Klopp z izbranimi besedami spregovoril o Joseju Mourinhu.

Laurence Griffiths, Getty Images

Jose Mourinho je trener svetovnega razreda s posebnim slogom in načinom razmišljanja. Vedno želi zmagati in to zelo spoštujem. Vedno se trudi, da kar najbolje izkoristi razmere v svoji ekipi. Tako delujejo pravi trenerji,” je dejal Klopp.

“Dobra stvar je ta, da midva ne igrava. Midva na zelenico pošljeva ekipi in na naju je, da poskrbiva, da zadeve delujejo tako kot sva si zamislila. Mislim, da smo trenutno ekipa proti kateri nihče ne želi igrati. Tekme proti Tottenhamu nikoli niso lahke. Videli bomo kako bo zdaj,” je dodal Klopp.

Na vprašanje ali je boljši nogometaš od Mourinha je Klopp odgovoril, da ne ve ampak, da ga pa zanima na katerem položaju je igral Jose.

“Je bil vratar?,” je vprašal Klopp.

Izkazalo se je, da nihče od navzočih ni poznal odgovora in Klopp je dejal: “Ne krivite mene če tudi sami ne veste. Ima kdo podatek na katerem položaju je igral Jose? Sam mislim, da je bil vratar. Poguglajte.”

Nekdo se je spomnil, da je bil Mourinho vratar na dobrodelni tekmi.

Na komentar tiskovnega predstavnika, da zdaj ni časa za to je Klopp odgovoril: “Imam čas, poguglajte.”

Na koncu stvari niso prišli do dna in odgovor na to vprašanje je ostalo nerešeno.

Jose Mourinho je imel zaradi poškodbe zelo kratko igralsko kariero. V sedmih letih igranja nogometa pa je bil nogometaš sredine igrišča in ne vratar kot je domneval Klopp.

Tekmo Tottenhama in Liverpoola si boste lahko v neposrednem prenosu na Sportklubu 1 ogledali v soboto ob 18:30.