"Pogba je lahko legenda Uniteda, če…"

Premier Liga 16. Jan 202022:27 > 22:29
Jan Kruger/Getty Images

Lee Sharpe, nekdanji član Manchester Uniteda, verjame, da Paul Pogba navkljub vsem težavam lahko postane legenda kluba iz Old Trafforda.

Dolgo časa se že namiguje o morebitnem odhodu Paula Pogbaja iz Manchester Uniteda. Razprave med njegovim agentom Minom Raiolo in klubom so bile burne, a Lee Sharpe meni, da bi ga rdeči vragi morali zadržati.

Rad bi, da ga klub zadrži. Mislim, da lahko postane absolutna legenda Uniteda. On je vrhunski igralec, čeprav včasih ne igra vseh 90 minut. Če bi ustavrili ekipo okoli njega in če bi klub pripeljal igralce, ki bi lahko igrali z njim, bi lahko postal prava senzacija za klub,” je prepričan nekdanji vezist, ki se vseeno dobro zaveda vseh težav na relaciji Raiola – United in govoric, da tudi sam igralec želi oditi.

“Vprašanje je, ali Paul želi ostati pri Unitedu, toda mislim, da on ne vpliva slabo na ekipo. Mislim, da ga imajo ostali igralci radi, ker je pravičen in ne dela težav. Toda, če je neserečen in želi oditi, potem veliko ne morete narediti. Toda, če se okoli njega ustvari ekipa, bi lahko bil pomemben igralec, lahko bi postal legenda kluba.”