Eriksen želi v Inter, sledi nov sestanek s Spursi

Premier Liga 22. Jan 20209:13 > 9:19
Marc Atkins/Getty Images

Italijanski in angleški mediji že več dni poročajo, da je nogometaš Tottenhama Christian Eriksen tik pred prestopom v Inter. Vseeno pa se je danski vezist želel še enkrat dobiti z upravo kluba iz Londna, kar njegov prestop daje pod vprašaj.

Danskemu nogometašu Christianu Eriksenu pogodba s Tottenhamom poteče na koncu sezone, ko bo ekipo lahko zapustil kot prost igralec. Zimski prestopni rok je zadnji način, kako lahko klub iz Londona še nekaj iztrži za svojega igralca, ki pa več kot očitno želi že do konca januarja prestopiti v Inter in Milana. 

Italijanski mediji poročajo, da se je vezist že dogovoril za vse podrobnosti njegove pogodbe in prestopa v Inter in da je tudi zato zahteval nov sestanek z vodilnimi ljudmi iz vrst Tottenhama. Tema pogovora naj bi bila razumna cena, pod katero bi ga spustili v drug klub. 

Inter je Tottenhamu že ponudil 18 milijonov evrov za Eriksena, kar so Spursi brez razmisleka zavrnili. Za zdaj še ni jasno, koliko Spursi dejansko zahtevajo za usluge danskega nogometaša, je pa jasno, da so postavljeni v kot, saj poleti ob morebitnem odhodu Eriksena, v zameno zanj ne bi dobili ničesar.

Inter se je v zimskem prestopnem roku že okrepil z Ashleyjem Youngom in Victorjem Mosesom.