Pochettino: Z veseljem bi se vrnil v Premier ligo

Premier Liga 12. Feb 20209:12 > 9:13
Bryn Lennon, Getty Images Sport

Argentinski strokovnjak in nekdanji menedžer Tottenhama Mauricio Pochettino je potrdil, da bi se z veseljem vrnil v Premier ligo.

Argentinec si je po prekinitvi pogodbe s Tottenhamom privoščil nekaj oddiha, mediji pa so ga ves čas povezovali s prevzemom številnih evropskih velikanov. Največkrat je bil omenjen v povezavi z Manchester Unitedom, Bayernom in Münchna in madridskim Realom.

Če sem iskren, zelo rad bi se vrnil v Premier ligo,” je povedal Pochettino in dodal: “Potrpežljivo čakam, da vidim, kaj bo ponudila prihodnost. Rad bi nekaj časa zase, moram si nabrati energije. Zavedam se, da se v nogometu lahko vse zgodi v nekaj sekundah, zato moram biti pripravljen tudi na to. Prepričan sem, da me čaka nekaj fantastičnega.

Priljubljeni Pochettino je Tottenham vodil kar pet let in z njim v sezoni 2018/19 zaigral v finalu lige prvakov.

Zelo sem ponosonen na naše uspehe. Klub sem prevzel v ključnem trenutku. Bilo je nekaj zastrašujočih dogodkov, še posebej menjava stadiona. Ves čas sem skušal klub obogatiti z novimi idejami in ponosen sem, da smo Tottenham ponesli na tako visok nivo,” je še dodal argentinski strokovnjak.