18:30 SK 1: Nadaljevanje dominacije ali presenečenje?

Premier Liga 15. Feb 20209:48 > 9:55
Clive Brunskill, Getty Images Sport

Liverpool je v 25. krogih Premier lige izgubil samo dve točki, zato so redsi brez kančka dvoma veliki favoriti tudi za zmago proti Norwichu, ki danes pričakuje velikana iz Anfielda. Obračun od 18:30 naprej spremljajte v živo na SK 1.

Liverpool bi ob idealnem razpletu že čez šest krogov lahko potrdil prvi naslov angleškega prvaka po treh desetletjih suše. A do tja je še dolga pot, opozarja Jurgen Klopp. “Ljudje mislijo, da bomo brez težav opravili z Norwichem, ker oni gledajo samo lestvico in ne razmišljajo o drugem. Nismo se pogovarjali o ničemer drugem razen o Norwichu v pripravi na tekmo. To je najpomembnejša tekma našega življenja. Ta teden ne moremo veliko izgubiti, toda lahko zelo veliko dobimo, to je za nas najpomembnejše,” je pred obračunom z Norwichem napovedal nemški strokovnjak.

Redsi se na zelenice vračajo po mini zimskem odmoru, med katerim je svojim igralcem namenil prepotreben odmor. “Škoda, ker ne moremo pojasniti, kako koristen je teden dni odora. Nekateri so to izkoristili za priprave, mi smo fante poslali na počitnice širom sveta. Gre za to, da počivajo in okrevajo. Veliko dobrih stvari se je zgodilo ta teden. Sanje vsakega menedžerja so, da ima teden dni časa za pripravo na tekmo. Tri tekme na teden pomenijo teden dni intenzivnih treningov. Izkorstili smo ta teden in zelo dobro trenirali, da bi se pripravili,” je dodal Klopp.

Norwichu pred gostovanjem Liverpoola voda že pošteno teče v grlo. Zaostanek za odrešilnim 17. mestom je pred prvim dvobojem 26. kroga znašal velikih sedem točk. Bodo kanarčki prvi korak k obstanku naredili na obračunu proti najbolj vroči ekipi v Evropi? Spremljajte od 18:30 naprej v živo na SK 1.