Solskjaer vs Raiola: Čigav je Pogba?

Premier Liga 18. Feb 20206:40
David Rogers/Getty Images

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer ni želel imeti javne razprave s "superagentom" Minom Raiolo o francoskemu vezistu Paulu Pogbaju.

Javna razprava med trenerjem Manchester Uniteda Olejem Gunnarjem Solskjaerjem in agentom Minom Raiolo je razkrila, da si Paul Pogba želi vrniti v torinski Juventus. Solskjaer je na namigovanje agenta hitro odgovoril, češ da je Pogba nogometaš Uniteda.

Eden izmed najbolj prepoznavnih agentov v nogometnem svetu, se je oglasil na družabnih omrežjih.

Povezano

“Paul ni moja, zagotovo pa tudi ne Olejeva lastnina. Ne smete si lastiti človeškega bitja že dolgo časa. Upam, da Solskjaer s tem ne želi reči, da je Pogba njegov zapornik. Preden kaj reče, bi moral razmisliti. Mora se spomniti le na svoje besede, ki jih je poleti izrekel Paulu. Morda ga motijo nekatere druge stvari, pa se je ujel v zanko. Bolje bi bilo, če bi skrbel za kaj drugega,” je sporočil Raiola.  

Solskjaer po tekmi Uniteda proti Chelseaju na novinarsko vprašanje o Raioli ni želel odgovoriti: “Ne želim komentirati z njim preko medijev. Pogovoriti se morava v živo. To pa se verjetno ne bo zgodilo.”