Uči se angleško, uživa v Parizu in sporoča: Vračam se!

Premier Liga 20. Feb 202018:11 > 18:31
Emilio Andreoli/Getty Images

Nekdanji trener Milana in Juventusa Massimilano Allegri je zanikal, da je dosegel dogovor s PSG-jem, vendar je napovedal, da se bo septembra zagotovo vrnil na glavno nogometno sceno.

Mediji so Massimilana Allegrija “ujeli” v Parizu, toda šestkratni italijanski prvak pravi, da je v francosko prestolnico prišel zaradi osebnih razlogov, ne pa sestanka z direktorjem PSG-ja.

“Nič nimam s PSG-jem. To bi bilo pomanjkanje spoštovanja do drugih, da sedaj pridem v Pariz in se pogovarjam z Leonardom. Ja, sem v Parizu, prelepem mestu, vendar zato, da bi predstavil svojo knjigo in predvsem govoril o anekdotah in izkušnjah,” je odkril Allegri.

Italijan ne skriva, da se želi po letu dni vrniti v nogomet, vendar še ni razkril, kje in kako. Mediji so ga v zadnjem času povezovali s številnimi klubi. Za njegove usluge naj bi se zanimali Manchester United, Bayern Munchen, Barcelona, Milan, Chelsea, Arsenal … “Nič še ne vem o svoji prihodnosti,” odgovarja Allegri.

Dodal je, da se dobro počuti na počitnicah, vendar poudarja, da se ne sme “navaditi” ne brezdelje. Ni skrivnost, da je začel z učenjem angleškega jezika, vendar hkrati dodaja, da to nima nobene povezave z njegovim naslednjim klubom. “Zagotovo načrtujem, da se vrnem septembra. Ne želim se povsem sprostiti, v tem primeru nikoli več ne bi nič delal. Zato sem se tudi začel učiti angleški jezik, da bi imel neko obvezo. Učim se zaradi osebne kulture, kajti ob odhodu v tujino, ne morem dobro komunicirati,” je pojasnil Allegri.