Lampard: Imamo podporo navijačev

Premier Liga 21. Feb 202020:11 > 20:14
Ashley Allen/Getty Images

Chelsea bo jutri gostil Tottenham, kar pomeni, da se Mourinho vrača na Stamford Bridge.

Obe ekipi imata številne probleme s poškodbami igralcev. Lampard ne bo mogel računati na Kanteja, ki se je poškodoval na tekmi proti Manchester Unitedu.

Kante ne bo pripravljen, saj ima poškodovano mišico. Upam, da bom nanj lahko računal čez 3 tedne. Težje je poškodovan Pulišić, datum njegovega povratka ni znan. Ruben Loftus-Cheek je pripravljen, tekme ne bo začel, toda morda bom nanj računal. Tammy je v polnem pogonu 2 dni, uvrstil ga bom na seznam za tekmo s Tottenhamom,” je stanje komentiral Lampard.

Lampard je prepričan, da se njegova ekipa s Tottenhamom ne bo pomerila v dobrem času, kljub temu, da na številne igralce ne bo mogel računati tudi Mourinho.

Poškodovana sta Kane in Son, toda so v dobri formi. Imajo igralce, ki lahko nadomestijo manjkajoča. To bo pravi londonski derbi,” pravi trener Chelseaja, ki ne ve kako bodo navijači pričakali Mourinha:

“Ne vem, kakšna bo reakcija navijačev. Vem, da bo Mourinho želel zmagati. Vem, da nas navijači podpirajo in da se zavedajo, da smo v težkem položaju. Obljubljam, da bodo igralci dali vse od sebe.

Lampard se je za konec dotaknil odnosa z Mourinhem:

Ne sodelujeva več skupaj, to se je spremenilo. Je moj prijatelj in zelo se spoštujeva.

Chelsea se bo jutri ob 13:30 pomeril proti Tottenhamu.