Chelsea ponuja Kepo in 25 milijonov za Jana Oblaka!!

Premier Liga 26. Feb 202015:10 > 15:13
Getty Images/Angel Martinez

Chelsea, ki je v zadnjih tednih zašel v težave s svojim prvim vratarjem, naj bi si v svojih vrstah želel slovenskega čuvaja mreža Jana Oblaka.

Po pisanju in poročanju iz Španije, naj bi Chelsea že poslal ponudbo Atletico Madridu za slovenskega vratarja Jana Oblaka. V le to naj bi bilo vključenih približno 25 milijonov evrov ter trenutno drugi vratar modrih Kepa Arrizabalaga. V primeru, da je to te ponudbe res prišlo, bodo Španci za našo hobotnico nedvomno želeli iztržiti veliko več.

Manager Chelseaja Frank Lampard je že pred kratkim sporočil, da resno ne računa več na španskega vratarja, saj naj bi bil z njim nezadovoljen. Vlogo prvega vratarja je trenutno prevzel izkušeni Willy Cabaleiro. A slednji za Chelsea jasno ni in ne bo dolgoročna rešitev. Zato bodo v London poizkušali pripeljati novega odličnega vratarja.

Kepa je v Chelsea prišel leta 2018 iz Athletic Bilbaa za takrat rekordnih 80 milijonov evrov, v vratih pa je zamenjal Belgijca Thibauta Courtoisa, ki je prestopil v Real Madrid.