Beckham: Ole si zasluži podporo navijačev

Premier Liga 27. Feb 20209:36 > 9:36
Getty Image

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda in angleške nogometne reprezentance David Beckham verjame, da si Ole Gunnar Solskjaer zasluži pohvale za opravljeno delo na mestu glavnega trenerja rdečih vragov, ki bodo drevi (SK1 ob 21:00) v Ligi Evropa igrali proti moštvu Club Brugge.

Catherine Ivill/Getty Images

Nogometaši Manchester Uniteda v tem trenutku zasedajo peto mesto v Premier ligi in so še vedno v igri za uvrstitev v naslednjo sezono Lige prvakov, obenem pa v tej sezoni napadajo še naslove v Ligi Evropa in FA Pokalu.

“Rekel bi, da Ole opravlja dobro delo. Prevzel je odgovornost in se dokazal. Vedno govori pozitivno o svojih igralcih. Nikoli ne bo kritiziral svojega nogometaša in mislim, da je to pobral od Sira Alexa Fergusona. Še vedno se uči, a je za vsako ceno pripravljen zaščititi svoje igralce in Manchester United,” je ocenil legendarni vezist rdečih vragov in angleške reprezentance David Beckham.

Povezano

Navijači Uniteda so v tej sezoni nekajkrat jasno pokazali nezadovoljstvo zaradi načina dela na Old Traffordu.

“Prepričan sem, da ima Ole podporo navijačev, predvsem zaradi vsega, kar je storil za ta klub. Meni ni težko gledati tekem, ker še vedno srčno navijam za United,” je dodal Beckham.

Popularni ‘Becks’ bo že drevi imel priložnost za ogled nove tekme Uniteda, ki se bo v drugem obračunu šestnajstine finala Lige Evropa pomeril proti moštvu Club Brugge, tekmo pa si lahko ogledate v neposrednem prenosu na SK1 ob 21:00!