Klopp: Enostavno, nismo bili dovolj dobri

Premier Liga 29. Feb 202021:48 > 21:51
Justin Setterfield/Getty Images

Včeraj je Liverpool izgubil prvič v letošnji sezoni Premier League, na kolena ga je spravila ekipa Watforda, ki je pred domačimi gledalci slavila s 3:0. Jurgen Klopp je po tekmi priznal, da tokrat njegova ekipa enostavno ni bila dovolj dobra.

“Nismo bili dovolj dobri,enostavno je.Oni so naredili točno to kar so želeli, mi pa tega nismo storili. V prvem polčasu se je veliko teklo, bilo je veliko odprtih situacij, a nismo bili pravočasni, ker tui posest ni bila takšna kakršno smo si želeli. V drugem polčasu smo se prilagodili in takoj je bilo bolje. Še preden pa smo resno zapretili smo prejeli gol. Nadaljevalo se je tako kot je želel Watford in na koncu so povsem zasluženo zmagali, za kar jim seveda čestitam,” je dejal Jurgen Klopp po koncu tekme.

S porazom proti Watfordu so redsi tudi zapravili priložnost, da po Arsenalu postanejo ekipa, ki je naslov osvojila brez poraza.

“Nismo pohlepni. Ne moreš priti do rekorda, če ti je to najbolj pomembno in si samo želiš, da ga dosežeš. Rezultati prihajajo z dobro igro, vendar mi danes nismo igrali dobro in to je tisto kar me skrbi in o čemer razmišljam, ne pa to, da ne bomo najboljša ekipa v Premier League v zgodovini. Od danes naprej lahko začnemo nov niz, če si želimo. Ampak danes nismo bili dovolj dobri in to moramo priznati,” je še zaključil Klopp.

Redse sedaj čaka obračun v osmini finala FA pokala proti Chelseaju. Potem domača tekma v Premier League proti Bournemouthu. V sredo 11. marca pa tekma sezone proti Atleticu iz Madrida v Ligi prvakov.