Carragher: Če bo SP sredi sezone, bodo rešili tudi to

Premier Liga 14. Mar 202019:06 > 19:08
Julian Finney, Getty Images Sport

Britanski mediji so v soboto poročali, da se klubi načelom strinjajo z idejo, da prekinejo s sezono, naslov pa dodelijo Liverpoolu. Proti je bila samo podpredsednica West Hama, ki ji je hitro odgovoril legendarni član redsov Jamie Crragher.

Telegraph je prvi poročal, da vodilni možje Premier lige razmišljajo o temu, da bi naslov osvojil Liverpool, v kolikor bi prišlo do prekinitve prvnestva. Prav tako se je pojavila ideja, da bi naslednjo sezono v Premier ligi videli 22 ekip.

Ideji, da redsi osvojijo naslov, je menda nasprotovala zgolj podpredsednica West Hama Karren Brady, ki je predlagal, da bi sezono razveljavili.

Ker so ogrožene tekme v vseh tekmovanjih, bi bila edina poštena in razumna poteza, da se sezona razveljavi in začne iz ničle v naslednji sezoni. Kdo ve, kdo bi izpadel, če bi vse tekme odigrali do konca,” je sporočila Bradyjeva.

Hitro je sledil odgovor Jamieja Carragherja: “Samo poglejte izjave Kloppa v primerjavi z izjavami Karren Brady. Pošteno je to, da se sezona v vseh ligah zaključi, ko bo dovoljeno, da se nogomet znova igra. Če so našli način, da svetovno prvenstvo organizirajo na sredini sezone, sem prepričan, da bodo našli rešitev tudi za to.”