"United naj ga pripelje pa četudi za rekordno vsoto"

Premier Liga 12. Apr 20208:22 > 8:23
Getty Images/Stephen Pond

Nekdanji nogometaš Liverpoola Danny Murphy je prepričan, da bi morali pri Manchester Unitedu storiti vse, da v svoje vrste pripeljejo nogometaša Tottenhama Harrya Kanea.

Harry Kane je pred kratkim izjavil, da se želi boriti za lovorike in da zaradi tega ne bo ostal pri Spursih. Danny Murphy verjame, da je prav Kane tisto kar United potrebuje, da postane kandidat za lovoriko v Premier ligi, ki jo je nazadnje osvojil v sezoni 2012/13. 

“United je precej bližje temu, da postane kandidat za Premier ligo in Ligo prvakov kot pa si nekateri mislijo. Zadnji košček v mozaiku bi bil napadalec svetovnega razreda. To vemo vsi in zato so januarja želeli pripeljati Erlinga Haalanda. Če je Harry Kane na voljo – četudi za rekordno vsoto – bi se pri Unitedu za takšno darilo morali nasmehniti. So najbogatejši klub v Angliji in čas je, da zdaj to tudi pokažejo,” pravi 43-letni Murphy in dodaja: 

“Kane bi Unitedu zagotovil gole in razbremenil Marcusa Rashforda, ki bi tako lahko igral na svojem položaju. Si ga predstavljate skupaj s Pogbajem in Brunom? Vem, da bodo navijači Spursov jezni ampak nogometaši si želijo dveh stvari – igrati redno in za lovorike.”

Za na konec je Murphy dodal še, da United ne sme odstopiti od Kanea pa četudi Tottenham zanj zahteval 200 milijonov funtov.