Santos: Če ga želijo, morajo najprej poklicati

Premier Liga 2. Jun 202017:41 > 17:43
Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Joao Santos, zastopnik Jorginha, ki je trenutno član Chelseaja pravi, da je obveščen o zanimanju Juventusa za njegovega klienta toda dodaja, da stikov še ni bilo.

Jorginha pri Stari dami vidijo kot idealno zamenjavo za Miralema Pjanića katerega odhod iz kluba letos poleti še ni jasen. 

Trener Maurizio Sarri, ki je z 28-letnim nekdanjim nogometašem Napolija in Chelseaja že sodeloval vztraja, da ga pripeljejo. 

“Sarri ima Jorginha zelo rad. Delala sta že skupaj in vem kako zelo ga spoštuje. Toda nihče iz Juventusa ni poklical. Jorginho je osredotočen na Chelsea in konec sezone,” je dejal Santos in dodal: “Po mojem mnenju bo Juve morda imel težave pri nakupu Jorginha. Trg se je zaradi pandemije spremenil, pogodbo s Chelseajem pa ima do leta 2023. Toda, če pri Juventusu želijo, da Jorginho pride v Torino bo najprej treba poklicati Marino Granovskaio.”

Italijanski reprezentant je v Chelsea prišel leta 2018. Takrat so Londončani Napoliju nakazali 57 milijonov evrov. Za modre je doslej odigral 91 tekem in dosegel 9 golov.