Bruno: S prestopom v United sem uresničil svoje sanje

Premier Liga 4. Jun 202013:23 > 13:25
Jan Kruger Getty Images Sport

Zimska okrepitev Manchester Uniteda Bruno Fernandes je razkril, da se je lani zanj zanimal Tottenham, ki pa ni želel ugoditi željam lizbonskega Sportinga.

Bruno je pozimi za 55 milijonov evrov prestopil v Manchester United in s tem izpolnil svoje sanje. Njegova zgodba bi sicer lani lahko šla v povsem drugo smer, saj je bil Portugalec zelo blizu prestopa k londonskemu Tottenhamu, ki pa zanj ni želel plačati 75 milijonov evrov.

Lani sem bil blizu prestopu v Tottenham, ki pa je ocenil, da je bila odškodnina, ki jo je zahteval Sporting previsoka. Posel je zato padel v vodo. Nato se je pojavil Manchester United. Ko sem dobil to ponudbo, nisem razmišljal o ničemer drugem. Želel sem prestopiti v Manchester. To je klub mojih sanj v Angliji,” razkriva 25-letni vezist.

Pred Unitedom se je za izjemnega vezista zanimalo še veliko drugih evropskih klubov. Bruno je prvič razkril, kdo vse ga je kontaktiral.

Tottenham je bil najbolj konkreten, a so klicali tudi drugi klub. Iz Francije in tudi ekipa iz Španije… Vendar ko je poklical United, sem takoj vedel, da je to to. Samo z njimi sem želel govoriti,” dodaja Bruno.

Bruno Fernandes je zaenkrat v Premier ligi na petih tekmah dosegel dva gola in dodal še tri podaje. Z rdečimi vragi bo po koncu prekinitve, PL se nadaljuje 17. junija, lovil četrto mesto in s tem uvrstitev v ligo prvakov. United je trenutno peti.