Chelsea pripravil 80 milijonov za Havertza

Premier Liga 10. Jun 202015:32 > 15:40
Lars Baron/Getty Images

Ekipa Chelseaja se pred prihodnjo sezono želi močno okrepiti. Potem, ko so si že zagotovili prihod Hakima Ziyecha, so sedaj blizu tega, da v svoje vrste privabijo tudi Tima Wernerja. Naj bi pa pripravili tudi milijone za mladega Kaija Havertza.

Kai Havertz trenutno velja za enega najbolj perspektivnih nogometašev v Bundesligi. Trenutno član Bayerja iz Leverkusna v zadnjem obdobju navdušuje vse največje evropske klube. Pred kratkim se je zanj zelo resno zanimal Bayern iz Munchna, ki pa je potem odstopil od svojega zanimanja.

Priložnost pa so potem zagrabili pri Chelseaju, kjer naj bi se resno zanimali za 20-letnika. Slednji naj bi zanj ponujali kar 80 milijonov evrov.

Da si ga mnogi želijo v svojih vrstah je povsem logično, a naj bi bili modri najbližje temu, da mladeniču ponudijo kar petletno pogodbo, letno pa naj bi služil okoli 8 milijonov evrov.

Poleg Havertza se Chelsea zelo resno zanima tudi za napadalca Leipziga Tima Wernerja. Se pa tu pojavlja veliko vprašanje, če bo Chelsea v teh časih sposoben plačati toliko denarja za dva nogometaša.