Sterling po prvem golu v 2020: To me je obremenjevalo

Pool/Getty Images

Nogometaš Manchester Cityja Raheem Sterling se je v sredo razveselil zmage svoje ekipe proti Arsenalu (3:0), hkrati pa se mu je od srca odvalil velik kamen, saj je končno dosegel svoj prvi gol v letu 2020. Zanj je potreboval kar 28 strelov!

To me je obremenjevalo, a sem vedel, da bom v nekem trenutku dobil priložnost, ki jo moram izkoristiti. To mi je tokrat tudi uspelo. Za nami je nekaj zares čudnih tednov, nismo vedeli, pri čem smo. Bili smo navdušeni, da se vračamo na svoj stadion in na koncu odigrali dobro tekmo,” je po zmagi nad Arsenalom povedal Sterling in dodal:

Povezano

“Pričakovali smo, da bo vse skupaj čudno. Ob povratku smo prejeli sporočilo: ‘Najdite globoko v sebi nekaj posebnega.’ Prvi deset minut smo se privajali na atmosfero, nato pa smo nadzirali tekmo in izkoristili svoje priložnosti.

Senco na zmago sinjemodrih meče samo poškodba mladega Erica Garcie, ki jo je skupil ob trčenju z vratarjem Lenom.

Eric je odigral odlično tekmo, zares se je dobro vklopil v ekipo in bil zanesljiv. Žalosti me, da je na tak način zapustil igro. Vse skupaj je zgledalo zelo slabo, a je nato hitro prišel k sebi,” je dodal 25-letni Sterling.

Manchester City ima na drugem mestu 60 točk in sedem točk prednosti pred Leicester Cityjem. V naslednjem krogu se bo doma pomeril z Burnleyjem.