Argentinske fanatazije: Maradona na klop Tottenhama

Premier Liga 13. Dec 201311:56

Ljubljana – Argentinski časnik Clarin si želi izboljšati svojo naklado ali pa se lahko pohvali z ekskluzivnimi inforamcijami. Argentinski kolegi so namreč zapisali, da je Diego Armando Maradona tisti, ki bo na klopi Tottenhama zamenjal Andresa Villasa-Boasa.

Nekoč najboljši nogometaš na svetu, danes pa zgolj povprečen trener, a Diego Armando Maradona vedno vzdigne ogromno prahu, kjerkoli se že pojavi. Argentinski Clarin ga tokrat seli na klop Tottenhama, kjer naj ne bi bili najbolj zadovoljni z delom Andresa Villasa-Boasa. Spursi v Premier ligi zasedajo šesto mesto z osmimi točkami zaostanka za vodilnim Arsenalom.

Nekateri angleški miedji se ob tem sprašujejo, če ni to celo najbolj nora govorica v zgodovini Tottenhama. Maradona je svojo trenersko pot začel na klopi argentinskega Racinga, nato na svetovnem prvenstvu leta 2010 v vlogi argentinskega selektorja doživel totalni polom, nič drugače ni bilo niti pri Al-Waslu.

Vodilni možje Londončanov so nekajkrat sicer že okrcali Villas-Boasa, vendarle pa se zdi, da so govorice o prihodu Maradone na klop Tottenhama popolna izmišljotina.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images