Hazard: Zaradi Conteja spet uživam v igri

Premier Liga 21. Feb 201713:35 > 13:48
Getty Image/ Mike Hewitt

Nogometaš Chelseaja Eden Hazard po lanski slabi sezoni letos spet blesti v polnem sijaju. Eden izmed glavnih krivcev za prepoporod izvsrtnega Belgijca pa je seveda Antonio Conte.

Eden Hazard, ki letos ponovno kaže vrhunske predstave, je poudaril, da je za njegov preporod kriv trener modrih Antonio Conte.

Vsi vem, da nam v lanski sezoni ni šlo po načrtih. Iz napak smo se veliko naučili in do danes že veliko popravili. Trdo sem delal, da sem spet dosegel visok nivo igre. Zahvaljujoč Conteju, ki je spremenil veliko stvari na bolje, pa spet uživam na terenu. Trenutno igram svoj najboljši nogomet od prihoda k Chelseaju,” je o zadnjem letu povedal sijajni Belgijec.

S tem je Hazard tudi potrdil namigovanja medijev, ki so dolgo trdili, da se s prejšnjim trenerjem Josejem Mourinhoem ni najbolje razumel.

Chelsea je trenutno na prvem mestu Premier lige in ima osem točk prednosti pred Manchester Cityjem. Za modrimi je torej fantastična sezona po lanskem razočaranju, ko so bili po koncu prvenstva šele na desetem mestu in ostali brez nastopov v evropskih tekmovanjih.