Ni bil prva izbira, sedaj pa navdušuje Mourinha

Premier Liga 22. Jun 202016:37 > 16:40
Laurence Griffiths/Getty Images

Manager Tottenhama Jose Mourinho je zelo zadovoljen s tem kakšne predstave po prihodu v zimskem prestopnem roku kaže mladi Steven Bergwijn.

Steven Bergwijn je na petkovem derbiju v Premier League zabil edini zadetek na tekmi ob remiju 1:1 proti Manchester Unitedu. Na njegovi osmi tekmi je bil to že njegov tretji zadetek  po prihodu v Anglijo.

“On je dober igralec. Čestitke klubu, ker on sicer ni bil moja prva izbira, ampak na koncu je bila to odlična odločitev. To je nogometaš z zelo svetlo prihodnostjo in smo zelo srečni. Prvič odkar sem prišel imam na razpolago šest napadalcev,” je bil zadovoljen Jose Mourinho.

Za torkov obračun z West Hamom bo imel Portugalec na razpolago praktično celotno ekipo, saj se v kader po suspenzu vračata Delle Alli ter Lucas Moura, ki si je opomogel po lažji poškodbi.

“To je problem, ki mi je všeč. Dobra novica je, da potrebujem prav vse in, da moramo obvezno premagati West Ham,” je še zaključil Portugalec.

Tottenham, ki ga v torek tudi z našim neposrednim prenosom čaka obračun proti West Hamu, trenutno na lestvici zaseda šele 8. mesto z 42 točkami.