Degradacija ali nov začetek: Valladolid želi Alexisa?

Premier Liga 22. Jun 202019:42 > 19:56
Shaun Botterill/Getty Images

Odkar je Alexis Sanchez zapustil Arsenal, Čilenec nikakor ne more najti svoje stare-dobre forme. Poizkušal je pri Manchester Unitedu, pa sedaj pri Inetrju, a kot vse kaže je njegova priodnost klub z veliko slabšim renomejem.

Alexis Sanchez se trenutno nahaja v Milanu, kjer igra kot posojen nogometaš za ekipo Interja, ki pa ga bo moral po koncu sezone kot vse kaže zapustiti. 

Manager Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjær, Čilenca v svojih načrtih pri rdečih vragih ne vidi, kar pomeni, da si bo 31-letnik moral poiskati novo sredino. Ampak zaenkrat nobena izmed velikih ekip ne kaže zanimanja.

Si naj bi ga pa v svojem klubu želel videti legendarni napadalec Ronaldo, sicer predsednik in lastnik Real Valladolida. Brazilec je namreč izjavil, da bi rad videl Sancheza v svojem klubu in, da bo naredil vse, da ga tudi pripelje.

Mnogi so mišlenja, da je to zanj nekaj nova realnost, spet drugi pa so mnenja, da Čilenec potrebuje ravno takšen prestop, da si znova pridobi samozavest in pride na nivo iger, ki jih je nekdaj še kazal.