RVP vse bližje povratku na zelenice

Premier Liga 23. Dec 201312:11 > 13:09

Ljubljana – Navijači Manchester Uniteda v moštvu že nekaj časa pogrešajo odličnega strelca Robina van Periseja, ki naj bi se že kmalu vrnil na zelenice.

David Moyes enega najboljših igralcev pogreša že vse od 13. decembra, ko si je Robin van Persie poškodoval mišico. Po prvih ocenah zdravniške službe naj bi bil Nizozemec iz igrišč odsoten mesec dni. Strateg Manchester Uniteda je sedaj potrdil, da okrevanje poteka odlično, celo tako dobro, da bi se RVP na zelenice lahko vrnil že kakšen dan prej od napovedanega.

Robin dobro napreduje, počuti se olidčno. Toda, ker je že večkrat imel podobno poškodbo, moramo biti previdni, da se na igrišče ne vrne prehitro,” je dejal Moyes, ki je z nekaj zmagami v zadnjem času znova nekoliko pomiril navijače.

Škote sicer ne verjame, da bi bil Nizozemec lahko pripravljen že za četrtkov spopad s Hullom Roberta Korena. Na igrišču ga pričakuje po novem letu. “Menim, da bi bil dvoboj s Hullom nekoliko prehiter zanj. Vsak dan bo pod nadzorom zdravniške ekipe in naredili bomo vse, da se bo na teren vrnil kar čim bolje pripravljen,” je še dodal Moyes, ki mu bo pomoč Van Persieja prišla še kako prav.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images