Klopp: Zaustaviti prvenstvo? Nimam rešitve

Nogomet 17. Dec 20218:37 0 komentarjev
Jurgen Klopp
Foto: AP Photo/Jon Super

Menedžer Liverpoola Jurgen Klopp nima odgovora na vprašanje, ali je treba zaustaviti Premier ligo zaradi širjenjea novega koronavirusa.

Pri Liverpoolu so na dan tekme proti Newcastlu (3:1) izvedeli, da so bili na testiranju pozitivni Virgil van Dijk, Fabinho in Curtis Jones.

S tem so se samo nadaljevale težave, ki so se v zadnjih dneh pojavile na Otoku zaradi vse hitrejšega širjenja koronavirusa. Vodstvo lige se je odločilo prestaviti pet obračunov 18. kroga Premier lige.

“Zelo neugoden položaj. Nihče ne ve, kaj bo jutri. Gremo v trening center, dokler nam ne bodo rekli nasprotnega. Ne vem, ali bi morali zaustaviti tekmovanje. Če ne igramo dva tedna, pa se vrnemo, ne vem, kaj bi potem počel,” je dejal Jurgen Klopp.

Tottenham, Leicester, Manchester United, Chelsea, Everton … Spisek klubov, ki jim težave povzroča koronavirus, je vse daljši.

“Videl sem ekipo Evertona proti Chelseaja, pol igralcev ne poznam. Mi imamo trenutno tri okužene, če jih bo veš, ne vem, kaj bomo naredili. Da s 13 igralci čakamo konec leta in tekme 26. in 28. decembra? To ni mogoče. Veliko je vprašanja, na katere je potrebno pdoati odgovor, toda jaz trenutno nimam rešitve,” je bil iskren Nemec.

Redse v soboto čaka obračun proti Tottenhamu, čeprav še ni jasno, ali bo do njega tudi res prišlo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!